Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΥΡΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ NOVARTIS –ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 13ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ HILTON ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Ευρισκόμενος στο μπαρ «Galaxy», στον 13ο όροφο του κεντρικού ξενοδοχείου, ένας 44χρονος απειλούσε να πέσει στο κενό - Ο ίδιος δήλωσε στέλεχος της Novartis - Τον 44χρονο μετέπεισε διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ

Να δώσει τέλος στη ζωή του πέφτοντας από τον 13ο όροφο του bar Galaxy του ξενοδοχείου «Hilton», στο κενό, επιχείρησε ένας 44χρονος ανήμερα την Πρωτοχρονιά. Λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας, ο συγκεκριμένος άντρας που βρισκόταν στο μπαρ του 13ου όροφου απειλούσε να αυτοκτονήσει. Στην Αστυνομία, σήμανε συναγερμός και μέσα σε λίγα λεπτά στο κεντρικό ξενοδοχείο έφθασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και της Πυροσβεστικής όπως και ένας ειδικά εκπαιδευμένος διαπραγματευτής. 

Ο έμπειρος μεσολαβητής μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν μια ώρα, κατάφερε να πείσει τον άντρα που δήλωνε στέλεχος της Novartis να μην πραγματοποιήσει την απειλή του. Στο χώρο του κεντρικού ξενοδοχείου, βρίσκονταν  η σύζυγος και η μητέρα του 44χρονου επίδοξου αυτόχειρα. Ο άνδρας μετεφέρθη με περιπολικό στο Α.Τ Συντάγματος όπου κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για την πράξη του. 
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2iBSnRW
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου