Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Η BAYER ΔΙΝΕΙ 65 ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ MONSANTO

H γερμανική εταιρεία Bayer αύξησε την προσφορά της για την εξαγορά της Monsanto και τη δημιουργία ενός νέου παγκόσμιου πρωταθλητή στους σπόρους και τα παρασιτοκτόνα, δηλώνοντας ότι το υψηλότερο τίμημα εξαρτάται από την επίτευξη μίας «συμφωνημένης συναλλαγής», αναφέρει δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Η Bayer, η οποία συζητά από τα μέσα Μαΐου με τη Monsanto για την επίτευξη μίας συμφωνίας, αύξησε το τίμημα από τα 125 στα 127,5 δολάρια για κάθε μετοχή του αμερικανικού βιοτεχνολογικού κολοσσού στους σπόρους. Η νέα προσφορά αποτιμά την αξία της Monsanto σε πάνω από 65 δις δολάρια.
Η Monsanto επιβεβαίωσε τη βελτιωμένη προσφορά και χαρακτήρισε «εποικοδομητικές» τις συζητήσεις με τη Bayer. «Η Monsanto συνεχίζει τις συζητήσεις, καθώς αξιολογεί την πρόταση αυτή, καθώς και προτάσεις από άλλα μέρη και άλλες εναλλακτικές στρατηγικές, για να επιτρέψει στο Συμβούλιο των Διευθυντών της να αποφασίσει, αν μπορεί να υλοποιηθεί μία συμφωνία προς το συμφέρον των μετόχων της», δήλωσαν αξιωματούχοι της εταιρείας.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2cq2sve
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου