Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ: 10 ΝΕΚΡΟΙ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ Ο ΙΡΑΝΟΓΕΡΜΑΝΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ

Ξημερώματα Σαββάτου ο απολογισμός από την αιματηρή επίθεση στο Μόναχο είναι τραγικός. 10 νεκροί, ανάμεσά τους ο δράστης, και τουλάχιστον 21 άτομα στα νοσοκομεία της πόλης, μετά την ένοπλη επίθεση στο εμπορικό κέντρο Olympia, καθώς και σε ταχυφαγείο απέναντι από αυτό, στο Μόναχο της Γερμανίας .
18χρονος Ιρανογερμανός, ο οποίος ζούσε «για μεγάλο διάστημα» στη Βαυαρία, ήταν ο δράστης της ένοπλης επίθεσης στο εμπορικό κέντρο «Olympia» του Μονάχου και έδρασε μεμονωμένα, ανακοίνωσε πριν από λίγο σε συνέντευξη Τύπου ο Πρόεδρος της Αστυνομίας του Μονάχου Χουμπέρτους Άντρε, ο οποίος ωστόσο απέφυγε να διευκρινίσει εάν επρόκειτο για περίπτωση «αμόκ ή τρομοκρατικής ενέργειας».

Σύμφωνα με τον κ. Άντρε, από την επίθεση υπάρχουν δέκα νεκροί, συμπεριλαμβανομένου του δράστη ο οποίος εικάζεται ότι αυτοκτόνησε, αφού προηγουμένως είχε δεχθεί και πυρά των δυνάμεων ασφαλείας. Μεταξύ των 21 τραυματιών υπάρχουν τρία άτομα σε σοβαρότερη κατάσταση, δήλωσε ο επικεφαλής της Αστυνομίας, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερα στοιχεία, σεβόμενος, όπως είπε, τις οικογένειές τους.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2a7OUq2
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου