Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΣΧΕΔΙΟ 30 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ 30.000 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΣΕΙΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ-ΘΑ ΕΚΚΕΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΡΟΠΟΥΣ Η ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ...
ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Ε.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
-ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΡΙΣΚΑΡΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΡΓΗ-
Η εφαρμογή της συμφωνίας ΕΕ- Τουρκίας βρέθηκε στο επίκεντρο της πρώτης συνεδρίασης του Συμβουλίου Μεταναστευτικής Πολιτικής, για τις αποφάσεις του οποίου ενημέρωση πραγματοποίησε ο εκπρόσωπος του Συντονιστικού Γιώργος Κυρίτσης.

Την Τετάρτη θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο που αφορά στην εφαρμογή της συμφωνίας από ελληνικής πλευράς, καθώς απαιτούνται νομικές διευθετήσεις. Σημειωτέον πάντως ότι η κυβέρνηση δεν κρίνει αναγκαίο να νομοθετήσει για την αναγνώριση της Τουρκίας ως ασφαλούς τρίτης χώρας, κάτι που προϋποθέτει η συμφωνία, αλλά έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις ανθρωπιστικών οργανώσεων και πολλών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1WMvsxp
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου