Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΨΥΧΑΡΗ - ΔΟΛ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ

Τα προσωπικά δάνεια πολλών εκατομμυρίων ευρώ, που φέρεται να έλαβε ο Σταύρος Ψυχάρης, ως ο απόλυτος άρχοντας του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, ήταν τελικά εκείνα που τον κατέστησαν από χθες ηθικό αυτουργό στην παραβίαση της κείμενης νομοθεσίας που διέπει το τραπεζικό σύστημα.

Την ίδια ώρα, ο ΔΟΛ σε σκληρή ανακοίνωσή του, αφού αρχικά υπεραμύνεται της νομιμότητας της επίμαχης δανειοδότησης που φέρνει αντιμέτωπο με τη Δικαιοσύνη τον Σταύρο Ψυχάρη, συνεχίζει κάνοντας λόγο για «σημεία των καιρών», «συστηματική ποινικοποίηση των πιστώσεων» και «επιθετική πολιτική ρητορεία ορισμένων κατά των ΜΜΕ», για να καταλήξει διαπιστώνοντας «όζον πολιτικό περιβάλλον στο οποίο η χώρα κινείται», που «υπηρετεί σκοπιμότητες». Κορυφώνοντας, δε, καταλήγει στην προειδοποίηση ότι αυτό το πολιτικό περιβάλλον «είναι προσωρινό»!

Ωστόσο, το κακούργημα της ηθικής αυτουργίας σε απιστία για το οποίο θα κληθεί σε απολογία ο Σταύρος Ψυχάρης, εκτός από ιδιαιτέρως βαρύ λόγω του βαθμού του, πλήττει καίρια και το γόητρο του ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1Qxto7s
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου