Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΑΤΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ: ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Αυτή είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση της αλληλεγγύης, της δημοκρατίας και του σεβασμού των δικαιωμάτων!
Με αποβολή ντε φάκτο από τη ζώνη Σένγκεν, αν δεν αναλάβει το Πολεμικό Ναυτικό να …πνίγει τους πρόσφυγες που προσπαθούν να έρθουν στην Ελλάδα από τα τουρκικά παράλια, απειλούν οι γραφειοκράτες των Βρυξελών!
Ο Βέλγος υφυπουργός για το Άσυλο και τη Μετανάστευση Τέο Φράνκεν τη Δευτέρα, στο άτυπο συμβούλιο των υπουργών της ΕΕ για το προσφυγικό και μεταναστευτικό θέμα απαιτούσε: «Πνίξτε τους μετανάστες! 
Στα παραπάνω έρχονται να προστεθούν οι δηλώσεις του Guy Verhofstadt, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου, που τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξη του, σύμφωνα με το εβδομαδιαίο βελγικό περιοδικό Le Vif: «Η Ευρώπη βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και αυτό απαιτεί τη λήψη έκτακτων μέτρων.  Ας μην περιμένουμε άλλους τρεις μήνες για να πάρουμε μια απόφαση που θα αναγκαστούμε να πάρουμε, για τον έλεγχο των συνόρων  μεταξύ Τουρκίας και  Ελλάδας. Η Ευρώπη πρέπει να διαχειριστεί τώρα με δύναμη την έκτακτη ανάγκη με την άμεση στρατολόγηση  2000 συνοριοφυλάκων».
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1QRiaQf
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου