Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΛ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ

Μπορεί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να αποδέχονται πως το σχέδιο νόμου που προωθεί η κυβέρνηση έχει ως βάση τη δημιουργία ενός βιώσιμου και δίκαιου ασφαλιστικού συστήματος χωρίς οριζόντιες μειώσεις, όμως σε συνομιλίες που είχε το NEWS 247, μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας ξεκαθάριζαν πως «υπάρχουν κόκκινες γραμμές» από τις οποίες πιστεύουν ότι η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω.
 Είναι σαφές ότι υπάρχουν βουλευτές που περιμένουν να δουν αν θα υπάρξουν αλλαγές στο ελληνικό κείμενο προς τους θεσμούς (σε αρνητική κατεύθυνση) προκειμένου να τοποθετηθούν θεσμικά στην κοινοβουλευτική ομάδα και στην ενημέρωση που θα έχουν τις επόμενες ημέρες.
«Οι μειώσεις στις συντάξεις δεν οδηγούν πουθενά» τόνιζε χαρακτηριστικά βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο NEWS 247 επισημαίνοντας παράλληλα τις μεγάλες ευθύνες των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Ο Αλέξης Τσίπρας με την παρουσία του στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της Τρίτης έδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, πως θα αναλάβει ο ίδιος να λύσει όποιες αρρυθμίες παρουσιαστούν, ενώ οι εντολές που έχουν δοθεί είναι τόσο το κόμμα όσο και η κοινοβουλευτική ομάδα να έχουν συνεχώς εικόνα για την πορεία των διαπραγματεύσεων.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1O6njB3
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου