Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΚΑΙ ΑΚΤΩΡ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΗ ΠΓΔΜ;

Τα media κατονομάζουν την κατασκευαστική του Μπόμπολα ως υπεύθυνη δωροδοκίας για να κερδίσει έργο ύψους 270.000.000 ευρώ

Και στα γειτονικά Σκόπια έχει φτάσει η... χάρη της κατασκευαστικής εταιρίας της οικογένειας Μπόμπολα Ακτωρ. Η συγκεκριμένη εταιρία βρίσκεται στο επίκεντρο των αναφορών στα Σκόπια ως εμπλεκόμενη σε υπόθεση δωροδοκίας της κυβέρνησης του Νίκολα Γκρούεφσκι, μετά τη δημοσιοποίηση της έκθεσης του ΟΟΣΑ σχετικά με υποθέσεις δωροδοκίας ξένων αξιωματούχων από Ελληνες επιχειρηματίες.

Ο αρχηγός του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης Σοσιαλδημοκρατική Ενωση (SDSM) Ζόραν Ζάεβ, με αφορμή τη δημοσιοποίηση αυτή της έκθεσης του ΟΟΣΑ, κάλεσε τη Γενική Εισαγγελία της ΠΓΔΜ να τοποθετηθεί επί των καταγγελιών για φερόμενη ανάμειξη της ελληνικής κατασκευαστικής εταιρίας Ακτωρ σε υπόθεση διαφθοράς στην ΠΓΔΜ. Στην έκθεση της ομάδας εργασίας του ΟΟΣΑ αναφέρονται επτά περιπτώσεις δωροδοκίας αξιωματούχων στην ΠΓΔΜ, στις ΗΠΑ, στο Ομάν, στην Κύπρο και την Αλγερία από Ελληνες πολίτες, οι οποίες διερευνώνται από τις ελληνικές εισαγγελικές Αρχές. 

Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1zZBDI8
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου